Warning: mysql_query(): Access denied for user 'blogland'@'web3.meebox.net' (using password: NO) in /home/blogland/public_html/wp-content/plugins/wp-bannerize/Classes/wpBannerizeFrontend.php on line 153

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/blogland/public_html/wp-content/plugins/wp-bannerize/Classes/wpBannerizeFrontend.php on line 153
IMM
BLOG-LAND.DK – Danmarks største metablog » / Fuckyeahyellow

/ Fuckyeahyellow

For manges vedkommende starter påsken allerede i dag – om ikke andet, er den liiige om hjørnet… Det har jeg valgt at fejre med bloggen Fuck Yeah Yellow ,der udelukkende poster billeder med helt eller delvist gult indhold!

Jeg elsker underlige nichéblogs, og den her er bestemt en af dem!

På bloggen finder man alt fra gule drinks og grøntsager, til en gult påklædt Lana Del Rey, gule plakater, gullig arkitektur, gule dyr og meget mere… Jeg synes næsten den skal ha’ lov at tale for dig selv… Så klik her, hvis du vil fejre påsken visuelt – eller bare mangler lidt gult i din hverdag… Enjoy!

Billeder / Fuckyeahyellow.tumblr.com