No Banner to display

/ Seaofshoes | BLOG-LAND.DK - Danmarks største metablog

/ Seaofshoes

Sea of Shoes må være synonymet på ‘himmelen’ for sko-fetichister… Bloggen, der drives af Jane Aldridge, omhandler sko i alle størrelser, former, farver, med og uden nitter, blomster, dip dye, lynlåse, krummelurer (ja, det er et ord) og meget mere. Desuden kommer skoene også både med og uden hæle, peep toe, og hvad det ellers hedder alt sammen…

Sea of Shoes har eksisteret siden 2007, og siden start er Jane gået fra at være en ganske ‘almindelig blogger’ til at være en højt respekteret smagsdommer, når det kommer til de små kunstværker, vi går rundt med på fødderne. Ud over bloggen har Jane lavet et skoprojekt i samarbejde med Urban Outfitters, og har desuden sit eget mærke sammen med sin mor; Gryphon. Jane’s mor spiller en central rolle på bloggen, da hun bl.a. tager de fleste billeder af Jane, og som sagt driver virksomhed med hende…

Ud over sko kan man på bloggen finde utallige billeder af Jane, stemningsbilleder, collager, osv. Så kig med her, hvis du vil se mere til Jane og alle hendes sko (gad godt vide, hvor mange par hun har!!)

Billeder / seaofshoes.typepad.com