No Banner to display

/ Imfancy | BLOG-LAND.DK - Danmarks største metablog

/ Imfancy

I’m Fancy drives af smukke, smukke, bedårende og ja, lækre, svenske Fanny Lyckman (I know, virkelig mange adjektiver – men de passer).

Bloggen består stor set udelukkende af billeder af Fanny selv, der vist nok alle er taget af hendes kæreste (der forresten synger ret godt – se selv her). Og netop billedsiden på bloggen giver en god grund til at kigge forbi – den er nemlig helt fantastisk!

Til trods for ‘ensformigt’ indhold, fungerer det fint – da Fanny har top-inspirerende stil. Og nej, jeg ville ikke selv hoppe i halvdelen af hendes outfits, men derfor fungerer det stadig 100% som inspiration.

Og fik jeg nævnt, at hun er smuk og lækker – så ja, drenge, der er også noget for jer… Kig med her! God fornøjelse!

Billeder / Imfancy.blogg.se