No Banner to display

Tambourinesam | BLOG-LAND.DK - Danmarks største metablog

Tambourinesam

Tambourine Sam er en rigtig fin blog der drives af 25 årige Samantha, som bor på Nørrebro i København. Samantha læser ‘Digital Design & Kommunikation’ på IT Universitetet, og arbejder for Universal Music. Derfor består bloggen af en god blanding af cafébesøg, musik og nørderier blandet med en masse skriverier om drenge, fester, shopping, rejser og veninder.

Ud over ovennævnte kaster Samantha sig (en gang imellem) ud i madlavningens kunst, og så er hun (stort set) altid fast inventar på diverse loppemarkeder rundt omkring i København og omegn. Yderligere har Samantha det ret fine booking- og management bureaue Catching Paper Planes med tre venner – dét er sejt!

Du kan se meget mere til Samanthas univers her – og dykke længere ned i hendes kreative verden…8 Comments

 1. Lou wrote:

  Elsker den blog :)

  Lou

 2. Kristine wrote:

  Tak for tippet. Lækker blog med inspiration og andet godt. I øvrigt thumbs up til jer for blog-land.dk. I gør min bloglæsning meget mere nuanceret og spændende.

  • blog-land wrote:

   Tak for ordene Kristine! Er glad for jeg kan hjælpe med til at gøre din bloglæsning mere nuanceret og spændende! Tak fordi du læser med!!
   /Trine

 3. Ingrid Marie wrote:

  Elsker billedet med hængelåsene.

  Orrh ja & fed blog!

 4. Christina B wrote:

  Helt enig, så fin en blog hun har sig! :)

 5. Laura wrote:

  Jeg er helt sikkert ny fast læser på hendes blog. Den er så fin, og har masser af personlighed!

  Tak til Blog Land, i gør fandma et godt stykke arbejde! :-)

  /Laura

 6. tambourinesam wrote:

  Hej blog-land, tak for omtalen – det har virkelig skudt mit besøgstal helt op. Og tak for de fine kommentarer og respons herinde, mine kinder er MEGET røde skal jeg sige jer. Hilsen Samantha.