No Banner to display

/ Fabechsfabrik | BLOG-LAND.DK - Danmarks største metablog

/ Fabechsfabrik

Fabechs Fabrik er navnet på en skøn familie-blog, der drives af Karen. Karen er mor til to små drenge; Otto og Georg (mega seje navne btw). Derfor omhandler bloggen dem, livet som mor, mad, Michael (Georg og Otto’s far), osv…

Karen er – ud over at være en ørn til at finde fine sager på loppemarkeder – uddannet skolelærer og en ret habil amatør-fotograf. Hendes blog er fyldt med kreative påfund, og små sjove anekdoter fra livet som mor i Århus. Kig med her – det kan varmt anbefales.

Billeder / Fabechsfabrik.blogspot.com2 Comments

  1. Michelle wrote:

    Yeah, endnu en Århus-blog. Synes nu der er noget hyggeligt ved at læse en blog, hvor personen bag bor i samme by som én selv.

  2. Hej….jeg kan anbefale Fabechsfabrik til alle som kan li’ æstetik, grafik og en blog med personlighed.
    Karen er god og har en af mine yndlingsblogs :)