No Banner to display

Ugens Elektronista | BLOG-LAND.DK - Danmarks største metablog

Ugens Elektronista

Elektronista.dk (som jeg tidligere har nævnt her) har udnævnt mig til ‘Ugens Elektronista’… Hvis du vil vide hvilke app’s jeg sværger til, hvilken elektronisk dims jeg ønsker mig allermest, eller hvilke 3 blogs jeg kigger forbi hver dag – så læs med her… Og så er mine semi-anonyme dage vist forbi – med interviewet følger nemlig et billede af undertegnede…hmm….4 Comments

 1. Victoria wrote:

  Hvor cool Plet!

 2. Nicole wrote:

  Du er jo en køn pige..
  Jeg kan desværre ikke finde ud af at fjerne det der dreje ting.. Tror ikke jeg forstår din vejledning.. Øv.. Jeg hader ellers den funktion – især når man ligger ned.. Ih..

  • blog-land wrote:

   Hahhaha.. Jeg havde virkelig også svært ved at forklare mig frem til en nogenlunde vejledning… Men jeg prøver lige igen… :)

   Altså, først klikker du 2 gange på den der runde ‘hjem’ knap (den eneste knap de rer på forsiden af din iPhone.
   Derefter skulle der meget gerne komme en lille menu frem nederst på din skærm, hvor der er 4 ikoner.
   Hvis du ‘skubber/slider/glider dem til højre, skulle der meget gerne komme 4 nye ikoner til syne – ét af dem er en grå firkant med sådan en lille cirkulær pil i… Hvis du klikker på den, deaktiverer du rotations-mekanismen i din iPhone – og på samme måde aktiverer du mekanismen igen…
   ….men hov, jeg er netop kommet i tanke om, at det måske kun fungerer til iPhone 4???

   KH Trine

   • Nicole wrote:

    Åh skidt.. Det er helt sikkert der fejlen sker.. Jeg ejer desværre ikke 4’eren (endnu), så må jeg jo leve med den åndssvage funktion lidt endnu.. Men nu har jeg da endnu en grund til at købe en 4’er.. Tak, hvor er du sød!